bo nie było czym
Czy wirusował ktos z klubowiczów u Stefanowskiego w Łodzi ?
Zwiń
X
-
Jak auto na gwarancji to i tak ja traci, nawet jak ASO twierdzi inaczej. Jak auto po gwarancji to szkoda dudtkow na wirusowanie w ASO, w lodzi jest kilka osob ktore robia takie rzeczy albo mozna jechac na wycieczke do Warszawy albo Katowic lub Wroclawia
Sa sposoby na zrobienie moda na gwarancji ale to ryzyko i pewnego rodzaju kombinacja :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJak auto na gwarancji to i tak ja traci, nawet jak ASO twierdzi inaczej. Jak auto po gwarancji to szkoda dudtkow na wirusowanie w ASO
Komentarz
-
-
Hamownia sprawdzona, "wirus" jak na razie nie znam osobiście nikogo kto by się odważył, kiedyś wgrywali gotowce, teraz nie wiem.Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
Witam, macie racje chodziło mi o Nagaz braci Stefanowskich. Ale widzę , że nie ma co do nich uderzać .
Moze macie jakieś sprawdzone źródło w którym można " zawirusować " moja Octavkę tylko tak w granicach 200 km od Łodzi. Potrzebny jest warsztat z doświadczeniem. Pozdrawiam.Srebrna O2 1,9 BXE Elegance
----------------------------------
Było: 114 KM - 277 nm
Jest: 142 KM - 329 nm by Rogalotti
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andi ŁódźMoze macie jakieś sprawdzone źródło w którym można " zawirusować " moja Octavkę tylko tak w granicach 200 km od Łodzi.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Wielkie dzięki też słyszałem o Aligatorze że konkret gość. Jak ma ktoś adres ew. tel do niego to proszę o info będę wdzięczny. A na marginesie, tak rozważam bo mam do września 2010 gwarancje czy może poczekać jeszcze czy olać temat, jak nic nie wyszło przez ponad 20 tys to raczej nic nie powinno się zdarzyć.Srebrna O2 1,9 BXE Elegance
Komentarz
-
-
Andi Łódź,
Tel. 0-606 34 11 44 (pn-pt 9-21)
Email: [email protected]
ul. Gromadzka 36L
Katowice
Są tacy którzy świeżo po dotarciu od razu robią program są tacy co dopiero po gwarancji. Zadzwoń do Wojtka pogadaj, wyjaśni CI jak wygląda sprawa "oszukania" ASO co do programu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andi ŁódźA na marginesie, tak rozważam bo mam do września 2010 gwarancje czy może poczekać jeszcze czy olać temat, jak nic nie wyszło przez ponad 20 tys to raczej nic nie powinno się zdarzyć.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
miguello, czy dobrze rozumiem ten adres to jest do słynnego Aligatora ? Katowice/Tychy ? Widze że masz 2,0 TDI robiłeś już moda możesz podesłać mi swój wykres ?
Z góry dziekuje wszystkim za pomoc.Srebrna O2 1,9 BXE Elegance
Komentarz
-
Komentarz